LOGO AİLESİ


LOGO 1985 yılında kurulan Türkiye'nin en büyük yazılım kuruluşudur. 200.000'i aşan müşterisi, 1.300.000'den fazla kullanıcısı olan LOGO yazılım sektörünün ülkemizdeki lideridir.


1988 yılında LMS (Logo Modüler Sistem) ile başladığı iş uygulaması geliştirme sürecini farklı iş modelleri ve teknolojilerle geliştirerek yurt içi ve yurt dışına söz sahibi olmuştur. LOGO çözümleri yurt içinde ve dışında birçok başarıya imza atmış, birçok ödüle layık görülmüştür.


Başta KOBİ'lere yönelik üretmiş olduğu iş çözümlerini sadece Türkiye'de değil tüm dünyada da satılır haldedir. Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Asya ve Amerika'da birçok ülkenin diline, iş pratiğine ve yasal mevzuatına uyarlanan ürünleri ile ilgili ülkelerdeki kendi şirketleri tarafından ya da tam yetkili distribütörleri ve iş ortakları tarafından satışı ve desteği verilmektedir.


LOGO yıllara dayanan bilgi ve teknoloji birikimini, onbinlerce kullanıcının katkılarıyla işleyip KOBİ'lere en iyi çözümleri sunmakta kullanıyor. LOGO Yazılım kaynaklarının büyük bir kısmını daha yetenekli, yeni teknolojileri ve platformları destekleyen ürünler üretmek için araştırma ve geliştirmeye (ARGE) ayırmaktadır.


LOGO'nun kuruluş ve yaşam öyküsünü Sn. Tuğrul Tekbulut'un kendi ağzından dinlemenizi tavsiye ederiz. (İzle)


Yıllardır iş çözümü denildiğinde ilk akla gelen isim olan LOGO'nun iş ortağı olarak Çözüm Ortaklığı, Go Yetkili Satıcı, Tiger Yetkinlik Merkezi unvanları ile ürünlerinin satış, destek ve hizmetini vermekteyiz. Bünyemizde LUU, LSU (Logo Sistem Uzmanı) ve MS SQL sertifikalı elemanlar bulundurmaktayız.


LOGO tek kullanıcısı olan en küçük işletmeden çok büyük işletmelere kadar farklı ürün gruplarına sahiptir. Giriş Seviyesi (Tek Kullanıcı), Küçük İşletmeler (1-15 Kullanıcı), Orta Ölçekli İşletmeler (1-51 Kullanıcı) ve Kurumsal İşletmeler için farklı ürünlere sahiptir.


LOGO geliştirdiği ürünlerin satışı yanında müşterileri ve iş ortaklarına teknik destek, danışmanlık hizmetleri vermektedir. Bunun birlikte uzmanları tarafından Network ve Veri Tabanı desteği de sunmaktadır.


Destek verdiğimiz LOGO ürünlerini web sitemizin LOGO menüsünde bulabilirsiniz.


Logo'ya ait web siteleri;

  • www.logo.com.tr Logo web sitesi
  • www.logobi.com.tr Logo İş zekası ürünleri web sitesi
  • www.diyalogo.com Logo sanal iş merkezi
  • www.logomariner.com Logo Mariner ürünü web Sitesi
  • www.logonomi.com Logo forum Sitesi
  • www.mylogo.com.tr Logo Veri yayınlama Sitesi
  • www.coretech.com.tr Logo coretech firması web sitesi
  • support.logo.com.tr Logo Destek Sitesi
  • ftp://download.logo.com.tr Logo download Sitesi


Logo Ailesi Özel Yazılım Haberler Referanslar İnfo Yazılım
Ana Sayfa |
Telif Hakkı ve Markalar
İnfo Yazılım ve Bilgi İşlem Hizmetleri © 2019 Tüm Hakları Saklıdır
Reşatbey Mah. 62012 Sokak No 5 Kahraman Apt. Kat 2 Daire 3 Seyhan / Adana
Tlf/Faks :(322) 363 65 27