Özel Yazılım


Dünyada hazır giyim sektörü ne kadar ilerlese de maalesef bazı vücut özelliklerine hizmet edemiyorlar. Ne kadar ara beden çalışılırsa çalışılsın istenilen sonuç elde edilemiyor. Dünyanın en iyi markasını alsanız da iyi bir ustanın ölçülerinize göre diktiği bir elbise kadar rahat ve güzel olmuyor.


Yazılım sektörü tam da bu örneğe benziyor. Dünyanın en iyi -yada en pahalı- yazılımını almanız işinizde istediğiniz sonuca ulaşacağınız anlamına gelmiyor. Her firmanın kendine has işleyiş şekli ve kendisi için gerekli ihtiyaçları vardır.


İyi bir ustanın elinden çıkmış, sizin istediğiniz kumaş deseni ve renginde, dikişinde problemi olmayan, herhangi bir rahatsızlık vermeyen bir takım elbiseyi giymekten zevk alırsınız.


Her yönetici; firmasının ihtiyaçlarına göre, karmaşık olmayan, işini zorlaştırmayan, zaman ve performans kazancı sağlayan, istediği anda firmasının anlık ve gelecekteki durumunu görebildiği, planlama yapabilmesine olanak veren bir yazılıma sahip olmak ister. Buna benzer istekleri hazır paket programlarla karşılamak her zaman mümkün değildir.


Firmalar yazılım ihtiyaçlarını farklı yollarla çözebilir.


1. İyi bir paket program alıp işinizi paket programın iş akışına göre düzenleyebilirsiniz,


2. İyi bir paket program üzerinde ihtiyaçlarınız göre uyarlama ve ek yazılımlarla biraz programı işinize, biraz da işinizi programa göre düzenleyebilirsiniz,


3. veya tamamen ihtiyaçlarınıza göre özel bir yazılım hazırlatabilirsiniz.


Logo LMS Yükleme Disketi

Firmamız her üç seçenekte de firmaların istekleri doğrultusunda hizmet vermektedir. 20 yılı aşkın yazılım tecrübemizle farklı birçok sektöre çözüm sunduk. Sektörde teknolojinin getirdiği yenilikleri takip ederek müşterilerimizin de bu teknolojileri kullanmasını sağlıyoruz.


Türkiye'nin en iyi yazılım firması olan LOGO'nun 1990 yılından buyana LMS, LKS, Bordro, GOLD, LKS2, GO, Shop Manager, Tiger, GO Plus, Tiger Plus, Tiger Enterprise ürün gruplarının satış ve desteğini vermekteyiz. Birçok farklı sektöre hizmet eden LOGO ürün ailesi yenilikleri ve güçlü teknik ekibiyle hem bizim hem de müşterilerimizin güvenebileceği ender firmalardan biridir.


Müşterilerimizin işlerini hazır bir paket program ile çözülebiliyor ise firmanın büyüklüğüne göre LOGO ürün ailesinden uygun olan yazılımın satış, eğitim ve teknik desteğini veriyoruz.


Sadece LOGO ürünlerinin yeterli gelmediği durumlarda LOGO ürünleri üzerinde uyarlama yaparak veya LOGO ile birlikte çalışan özel yazılımlar üretiyoruz.


Farklı sektörlerde özel ihtiyaçlar ile karşılaştığımız zamanlar da oluyor. Bu tür standart dışı durumlarda ise firmaların ihtiyaçlarına özel, tamamen müşterinin istekleri doğrultusunda özel çözümler üretmekteyiz.


Yazılım Geliştirme aşamasında kullandığımız teknolojiler;


  • Delphi 7 / 2007 / Rad Studio Xe2
  • Visual Studio 2008 / 2010, C#.Net
  • .Net Framework
  • MS SQL Server 2000 / 2005 / 2008 / 2012

Özel çözümlerimiz ve diğer hizmetlerimizle ilgili detaylı bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz. Herhangi bir konuda bilgi almak için bizimle temasa geçebilirsiniz.




Logo Ailesi Özel Yazılım Haberler Referanslar İnfo Yazılım
Ana Sayfa |
Telif Hakkı ve Markalar
İnfo Yazılım ve Bilgi İşlem Hizmetleri © 2019 Tüm Hakları Saklıdır
Reşatbey Mah. 62012 Sokak No 5 Kahraman Apt. Kat 2 Daire 3 Seyhan / Adana
Tlf/Faks :(322) 363 65 27