LOGO BI


LOGO BI (Business Intelligence) Tiger Enterprise, Tiger Plus ve Go Plus ürünlerdeki verilerin anlık raporlanması ve analizlerinin kullanılmasını sağlayan iş zekası platformudur.


LOGO İş Zekası çözümleri tüm bu verileri konsolide ederek bilgiye dönüştürüyor ve anlamlı bir yapıda kullanıcıya sunuyor. Bu sayede yeni fırsatlar yaratma, maliyetleri düşürme ve karar verme süreci hem daha hızlı hem de etkin bir şekilde gerçekleşiyor.


LOGO BI ile internet, intranet veya mobil ortamlarda çalışabilir, LOGO ürünleri için hazılanmış görselliği yüksek özel yönetici konsolu kullanabilir, kolay kullanımı ile özetten detaya rapor ve analizler yapabilirsiniz.


Satış Yönetimi, Satın Alma Yönetimi, Malzeme Yönetimi, Finans Yönetimi, Muhasebe Yönetimi ve Sipariş Yönetimi süreçlerinize dair ayrıntılı ve etkili raporlar alarak tüm süreçlerinizi kontrol altına alabilirsiniz.


Sunucu ve istemci uygulamalarının yanı sıra BI bileşenleri de karmaşık BI ihtiyaçlarını karşılama üzerine yeterince akıllı olacak şekilde tasarlanmıştır.


LOGO BI Temel Özellikleri;


  • İnternet/intranet veya mobil cihazlar üzerinden çalışma
  • 7 boyutta görsel tasarım
  • Esnek ve kolay kullanım
  • Farklı rapor veya analiz çeşitleri (Grafik, pasta, pivot, kayanyazı, performans ölçümleme, harita, tablo grafik)
  • Kullanılabilecek LOGO BI Dashboard listesi




Logo Ailesi Özel Yazılım Haberler Referanslar İnfo Yazılım
Ana Sayfa |
Telif Hakkı ve Markalar
İnfo Yazılım ve Bilgi İşlem Hizmetleri © 2019 Tüm Hakları Saklıdır
Reşatbey Mah. 62012 Sokak No 5 Kahraman Apt. Kat 2 Daire 3 Seyhan / Adana
Tlf/Faks :(322) 363 65 27