BORDRO PLUS


GO Plus, Tiger Plus ve Tiger Enterprise çözümleri ile entegre çalışabilen eksiksiz bir bordro işleme ve takip programıdır.


BORDRO PLUS, modüler bir yapıdan oluşmakta olup temel modül Sicil Yönetimi’dir. İstenilen zaman dilimi içerisinde uygulama Navigator, Ücret Simulasyonu ve Bordro Plus WEB gibi kurumun ihtiyaç duyduğu modüller ile zenginleştirilme olanağı sunar.


BORDRO PLUS, Sosyal Güvenlik Kurumu’na bağlı çalışanların (4-a) tüm mevzuat ihtiyaçlarını tam olarak karşılarken esnek ve kolay kullanımı ile tüm işletmelerin ve mevsimlik işçi çalıştıran firmaların sicil ve ücret yönetimi konusunda gereksinimlerine cevap verir. Bordro işlemlerinin, yasal prosedürlerin ve raporların otomasyonu mevzuat bilgisi gerekliliğini minimize ederek iş gücü tasarrufu sağlar.


BORDRO PLUS, sunduğu zengin özelliklerinin yanı sırakısa öğrenme süresi, basit ve çabuk şekilde uyarlanabilirliği ile de kurumların bilgi teknolojilerine yaptıkları yatırımdan maksimum fayda elde etmelerini sağlar.


Bordro Plus uygulamasının temelini oluşturan Sicil Yönetimi modülü ile kurum çalışanlarının işe giriş ve çıkış işlemlerinin yanı sıra çalışanlara ait çok detaylı bilgi takibi yapılır. Sicil Yönetimi ile amaçlanan insan kaynakları çalışanlarının ofis yükünü azaltmak, çok çeşitli analizler sunarak yöneticilere taktik ve stratejik kararlarda yön gösterici olmaktır. Bordro Plus uygulamasının en önemli özelliklerinden biri esnek yapısıdır. Kurumlar kendi yapılarına göre çok sayıda alan ve parametreyi tanımlayabilir. Bu esneklik kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda çalışanları ile ilgili bilgi takibini sağlıklı bir şekilde yapmalarına olanak tanır.


Kurum çalışanlarına ait sağlık, eğitim, öğrenim, yabancı dil, zimmetli duran varlık takibi gibi detay bilgilerin takibini yapar,


İşe giriş ve çıkış işlemlerini kolaylıkla takip eder,


Çalışanların eğitim ve yetkinlik bilgilerini kurum içinde aldıkları eğitimleri izleme olnağı sağlar,


Kullanıcı tanımlı alanlar sayesinde kurumun ihtiyacı doğrultusunda çalışanlarla ilgili bilgitakibi yapar, raporlama ve istenirse puantaja yansıtır; Sicil kartı üzerinde fotoğraf veya imza gibi görsel bilgi saklanabilir,


Dokümantasyon takip özelliği ile sicil kartından istenilen dosyalara kolaylıkla ulaşır,


Toplu ücret ayarlama ile zaman tasarrufu sağlar ve unutmaları engeller,


Zaman izli kayıtlar sayesinde tüm sicil ve kanun bilgilerindeki değişikliklere, atamalar ileilgili bilgilere eksiksiz olarak ulaşır, geçmişe yönelik sağlıklı raporlama olanağı sunar,


Toplu atama özelliği ile Kurum-isyeri-bolum ve birim değisiklikleri belirli filtrelere göredaha kısa zamanda ve toplu olarak “Toplu atama” islemleri ile yapılabilir.


Kapsamlı eski personel takibi ile işe tekrar alınan personelin işlemlerini aynı sicil kartındanve aynı sicil numarası ile takip ederek, tekrar bilgi girişini önler,


Sicil ve başvuru kartlarına personel pasaport bilgileri girilebilir,


Sicil kartındaki bilgileri, ilgili kişilere e-posta ile göndererek zaman tasarrufu sağlar.


BORDRO PLUS Modüller


  • Sicil Yönetimi
  • Bordro
  • Borç/Avans Yönetimi
  • İzin Yönetimi
  • İş Akış Yönetimi
  • Analiz ve Raporlama




Logo Ailesi Özel Yazılım Haberler Referanslar İnfo Yazılım
Ana Sayfa |
Telif Hakkı ve Markalar
İnfo Yazılım ve Bilgi İşlem Hizmetleri © 2019 Tüm Hakları Saklıdır
Reşatbey Mah. 62012 Sokak No 5 Kahraman Apt. Kat 2 Daire 3 Seyhan / Adana
Tlf/Faks :(322) 363 65 27